خورش مرغ ترش (مازندرانی)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • هویچ 3 عدد متوسط
  • فلفل دلمه 1 عدد بزرگ
  • آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) 1 پیمانه
  • رب انار به مقدار دلخواه
  • نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
  • همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
  • بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
  • بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
  • رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
  • بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
  • بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.

موارد مشابه

انار پلو مخصوص شب یلدا

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , برنج , پسته , کشمش , گشنیز

دستور پخت

کیک الویه

مناسب برای وعده: پیش غذا , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , ذرت , سس سفید , سیب زمینی , مرغ , نان تست

دستور پخت

خورش مرغ هندی با ماست

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , سیر , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , ماست , مرغ

دستور پخت

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت