میگو سوخاری نارگیلی
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- میگو 150 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- آرد سوخاری به میزان لازم
- پودر نارگیل خشک و یا نارگیل تازه رنده شده به میزان لازم
- نمک و فلفل 1 قاشق چای خوری
- بکین پودر 1 قاشق چای خوری
- آبلیمو یه میزان لازم
دستور پخت
- میگو ها را تمیز میکنیم و توی مقداری آبلیمو میخوابانیم تا کمی طعم دار شود.
- تخم مرغ را توی کاسه ایی میشکنیم و با نمک، فلفل و بکین پودر با چنگال هم میزنیم.
- توی یک بشقاب پودرسوخاری و توی یک بشقاب دیگه پودر نارگیل را میریزیم و میگذاریم کنار دستمان.
- توی یک کاسه روغن میریزیم و میگذاریم با حرارت کم روی اجاق.
- میگو ها را به سیخ چوبی میکشیم و توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و دوباره توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی پودر نارگیل میغلتانیم.
- بعد سیخ ها را توی روغن داغ میگذاریم تا میگو ها طلایی رنگ بشوند.
موارد مشابه
استیک گریل شده با سس تایلندی
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
سس سویا
,
سیر
,
کره
,
گوشت
رولت پیتزا
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
ذرت
,
سوسیس
,
شیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کالباس