دلمه تخم مرغ

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 7

موارد مورد نیاز

  • تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
  • سس مايونز - 4/1 فنجان
  • خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
  • سركه - يك قاشق مرباخوري
  • فلفل و برگ جعفري – مقداري

دستور پخت

  • تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد.
  • سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.

نکته:می‌توانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو‌ اضافه کنید.

موارد مشابه

استیک زبان با سس قارچ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کرفس , هویج

دستور پخت

خوراک دال عدس

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت