املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • تخم مرغ=2 عدد
  • قارچ=100 گرم
  • ذرت=100 گرم
  • پنیر پیتزا =به میزان لازم
  • نمک و آویشن= به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
  • سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
  • بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
  • لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .

موارد مشابه

بورانی لوبیا سبز(اورمیه)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سیر , لپه , لوبیا سبز , ماست

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت

لقمه گوشتی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , گوشت

دستور پخت

راتاتویی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کدو , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت