آلبالو پلو با مرغ

دسته بندی: پلو
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • برنج خیس خورده: 2 پیمانه
  • آب لیمو : دو قاشق سوپ خوری
  • برنج دم کشیده : یک پیمانه
  • آلبالو : یک کیلو هسته گرفته
  • شکر : یک لیوان
  • نمک : یک قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده
  • شربت آلبالو( در طرز تهیه توضیح داده شده)
  • مرغ : یک عدد سینه و یک عدد ران بر حسب سلیقه
  • پیاز : دو عدد ژولین خرد شده(نواری باریک
  • گوجه فرنگی نگینی خرد شده : دو عدد
  • هویج : دو عدد نگینی خرد شده
  • زعفران دم کرده : یک لیوان
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه : یک قاشق چای خوری
  • شربت آلبالو
  • روغن مایع

دستور پخت

  • در ابتدا روغن رو در قابلمه میریزیم پیاز رو میریزیم و یک تفت میدیم بعد مرغ رو اضافه میکنیم و میزاریم تا با پیاز سرخ بشه بعد گوجه و هویج رو میریزیم و میزاریم سرخ بشه بعد زردچوبه نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و زعفران دم کرده رو هم میریزیم و دربش رو میزاریم تا بپزه وقتی پخت و سسش کم آب شد مقداری از شربت آلبالو رو که در پایین توضیح دادم بهش اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.
  • در این بین روی آلبالو شکر میریزیم و میزاریم روی شعله خیلی زیاد تا شکر آب بشه وقتی آب انداخاتبا یک صافی آب آلبالو رو جدا میکنیم این میشه شربتی که احتیاج داشتیم.
  • و دوباره آلبالو رو که جدا کردیم داخل سس پن میریزیم و کمی روغن اضافه کرده و یک دور تفت میدیم.
  • برای تهیه برنج ابتدا آب رو جوش میاریم بعد داخل آب مقداری روغن و کمی نمک میریزیم و برنج رو داخلش اضافه مکنیم وقتی به قل افتاد کمی آب لیمو میریزیم و میزاریم تا دانه های برنج باز بشه یعنی وقتی بین دو تا انگشتمون فشار میدیم باید دور دونه برنج پخته باشه و له بشه و مغز سفت و نپخته شو احساس کنیم در این مرحله باید برنج رو آبکشی کنید و روش مقداری آب سرد بریزید توجه داشته باشید که برای آلبالو پلوباید برنج رو دون تر بردارید..در این مرحله مقداری روغن در کف قابلمه میریزیم و یک لایه برنج میریزیم و روش مقداری از آلبالوی تفت داده شده رو اضافه میکنیم و دوباره برنج و آلبالو میریزیم این مراحل رو ادامه میدیم تا برنج و آلبالو تموم بشه بعد روی حرارت قرار میدیم و مرغ رو روی برنج میزاریم دم کنی یا پارچه دور درب میزاریم..5 دقیقه اول حرارت رو زیاد میکنیم و وقتی بخارش بلند شد حرارت رو کم میکنیم تا نیم ساعت دم بکشه بعد آب روغن میریزیم روش و از روی حرارت برمیداریم.
  • یک پیمانه برنج ساده ای که دم کشیده داریم رو نصفش رو با زعفران مخلوط میکنیم و نصف دیگه ش رو با شربت آلبالو که داریم بعد آلبالو پلو رو تو دیس میکشیم و روش برنج زعفرانی و برنج آلبالویی میدیم و مرغ رو روش میزاریم.

موارد مشابه

پلو مطنجنه هندی

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , فلفل دلمه‌‌ای , قیسی زردآلو , کشمش , گردو , گوشت , مرغ

دستور پخت

ته چین لوبیاسبز

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , زرشک , زعفران , لوبیا سبز , ماست , مرغ

دستور پخت

زیره پلو (کرمانی)

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زیره

دستور پخت

قارچ پلو

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زرشک , قارچ

دستور پخت