بریان (اصفهان)

مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 1:000
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
  • پیاز درشت 1 عدد
  • دارچین به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نعناع خشک شده مقداری
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • خلال بادام مقداری برای تزیین

دستور پخت

  • آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
  • پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
  • گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
  • نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
  • سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
  • سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
  • سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.

نکته: این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.

موارد مشابه

مانی پلو (دامغانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , رشته پلویی , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت

میگو پلو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , شنبلیله , گشنیز , میگو

دستور پخت

ته چین گوشت

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

کباب فسنجانی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , گردو , مرغ

دستور پخت