املت ماهی سالمون دودى

دسته بندی: املت , غذای دریایی
مناسب برای: شام , صبحانه

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 8 عدد تخم مرغ، کمی زرد شده
  • 4 قاشق غذاخوری خامه پرچرب
  • 225 گرم ماهی سالمون دودی، پوست کنده و بدون استخوان خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری سبزی معطر
  • کره برای مالیدن روی نان
  • نمک و فلفل
  • پیاز کوهی تازه خرد شده و مقداری پیازچه برای تزئین
  • برش های لیمو برای سرو

دستور پخت

  • کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و وقتی شروع به کف کردن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. بگذارید چند لحظه بماند تا شروع به سفت شدن کنند. سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهی تابه تکان دهید تا تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند. یک دقیقه صبر کنید، سپس دوباره این کار را تکرار کنید.
  • قبل از پخت همه تخم مرغ ها، خامه، ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا درهم آمیخته شوند. مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند.
  • در همین فاصله، هر دو طرف نان گرد (ساندویچ سرد) را تست کنید. اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید. دو نصفه نان تست شده، درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید.
  • وقتی تخم مرغ ها پختند، آنها را روی نان ها تقسیم کنید. روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید، ادویه اضافه کنید، و با پیازچه خرد شده روی آن را تزیین نمایید، غذا را گرم سرو نمایید.

موارد مشابه

خاگینه-قیقناق

مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , گردو

دستور پخت

ماهی سالمون برشته با سالاد سیب زمینی

دسته بندی: غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , روغن زیتون , سیب زمینی , گشنیز , ماهی

دستور پخت

خوراک میگو با گوجه‌فرنگی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: جعفری , زنجبیل , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

املت کالباس دودی

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کالباس , کره

دستور پخت