املت ماهی سالمون دودى
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 8 عدد تخم مرغ، کمی زرد شده
- 4 قاشق غذاخوری خامه پرچرب
- 225 گرم ماهی سالمون دودی، پوست کنده و بدون استخوان خرد شده
- 2 قاشق غذا خوری سبزی معطر
- کره برای مالیدن روی نان
- نمک و فلفل
- پیاز کوهی تازه خرد شده و مقداری پیازچه برای تزئین
- برش های لیمو برای سرو
دستور پخت
- کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و وقتی شروع به کف کردن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. بگذارید چند لحظه بماند تا شروع به سفت شدن کنند. سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهی تابه تکان دهید تا تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند. یک دقیقه صبر کنید، سپس دوباره این کار را تکرار کنید.
- قبل از پخت همه تخم مرغ ها، خامه، ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا درهم آمیخته شوند. مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند.
- در همین فاصله، هر دو طرف نان گرد (ساندویچ سرد) را تست کنید. اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید. دو نصفه نان تست شده، درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید.
- وقتی تخم مرغ ها پختند، آنها را روی نان ها تقسیم کنید. روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید، ادویه اضافه کنید، و با پیازچه خرد شده روی آن را تزیین نمایید، غذا را گرم سرو نمایید.
موارد مشابه
املت تایلندی
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
سیر
,
شیر
,
فلفل دلمهای
,
موسیر
,
نخود فرنگی
خوراک گوجه و بامیه
مواد مورد نیاز:
بامیه
,
گوجه فرنگی
میرزا قاسمی
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
گوجه فرنگی