املت تایلندی
مناسب برای:
شام
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
- موسير خلال شده: يك عدد
- فلفل دلمه قرمز خلال يا خرد شده: يكچهارم پيمانه
- سير خرد شده: 3 حبه
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- نخودفرنگي كنسروي: يكچهارم پيمانه
- تخممرغ: 3 عدد
- شير كمچرب: 2 قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري.
دستور پخت
- تخممرغها را در يك كاسه بزرگ بشكنيد و بهم بزنيد تا يكنواخت شود. يكچهارم قاشق چايخوري نمك بريزيد. شير، نخود فرنگي، جعفري، مقدار كمي فلفل و موسير و فلفل قرمز پخته شده را نيز با آن مخلوط كنيد و بهم بزنيد تا تخممرغها و شير با سبزيجات خوب مخلوط شوند.
- باقي روغن زيتون را درون تابه ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود. دست خود را بالاي ظرف گرفته، بايد حرارت را احساس كنيد. يك قطره از تخممرغ را درون روغن تابه بريزيد. اگر به سرعت خود را گرفت، حرارت روغن مناسب است و به اندازه كافي داغ شده است. مخلوط را داخل قابلمه ريخته، آن را به سرعت در كف ظرف پهن كنيد. با يك قاشق مواد را به لبههاي قابلمه برسانيد، حرارت را خيلي كم كنيد و در تابه را بگذاريد. (ميتوانيد از تابه مخصوص پخش پيتزا نيز استفاده كنيد) و 15 دقيقه صبر كنيد تا خوب بپزد. گهگاه در ظرف را برداشته و با يك قاشق چوبي زير مواد را تكان دهيد تا به ظرف نچسبد. اگر اين گونه بود مواد را از ظرف جدا كنيد. تابه را كمي به اطراف تكان دهيد تا ته مواد نسوزد. دوباره در ظرف را گذاشته و منتظر بمانيد تا مواد طلايي شود.
- از روي حرارت برداريد. تابه را به اطراف تكان دهيد تا مطمئن شويد كه مواد به ظرف نچسبيده است. 10ـ 5 دقيقه صبر كنيد تا سرد شود و كمي خود را بگيرد. سپس به آرامي آن را درون ظرف مناسب خود بگذاريد. آن را به طور دلخواه برش دهيد. اين غذا را ميتوانيد گرم يا سرد سرو كنيد.
موارد مشابه
املت ماهی سالمون دودى
مواد مورد نیاز:
پیازچه
,
تخم مرغ
,
خامه
,
کره
,
ماهی
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
پنیر پارمسان
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ