بورانی اسفناج
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 0:15
زمان پخت: 0:10
زمان آماده سازی: 0:05
موارد مورد نیاز
- اسفناج
- ماست چکیده
- سیر چند پره
- خیار اختیاری
دستور پخت
- اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
- کمی نمک به آن افزوده،
- سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
- پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
- می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.
موارد مشابه
آش ماست (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
گوشت
,
لپه
,
ماست
,
نخود
آش کلم برگ
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
لوبیا چیتی
,
نخود
,
هویج