آش اماج(اورمیه)

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • آرد سفید : ۳۷۵ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • لوبیا : ۱۰۰ گرم
  • عدس : ۱۰۰ گرم
  • سبزی : ۱ کیلو

دستور پخت

  • آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  • پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.

موارد مشابه

سوپ ماهی و کلم

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کلم , گوجه ‌فرنگی , ماهی , میگو

دستور پخت

سوپ ماکارونی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: کرفس , ماکارونی , مرغ , هویج

دستور پخت

سوپ سیر اسپانیایی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: پابریکا , تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , زیره , سیر

دستور پخت

سوپ عدس قرمز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سرکه , سیر , عدس قرمز , کرفس , هویج

دستور پخت