پیتزای قارچ و گوشت

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • خمير آماده يک عدد
  • گوشت چرخ كرده 300 گرم
  • پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
  • قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
  • فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده دو عدد
  • سس گوجه‌فرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
  • پنير فيلا فيلا 500 گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

دستور پخت

  • گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
  • خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
  • مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد
  • در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.
  • سپس به صورت گرم سرو نماييد.

موارد مشابه

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پارمسان , پنیر پیتزا , ذرت , زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , مرغ

دستور پخت

بورک اسفناج و پنیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر , تخم مرغ , خمیر , شیر , کنجد

دستور پخت

دست‌پیچ ژامبون

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , پنیر پارمسان , روغن زیتون

دستور پخت

ساندویچ تنوری مرغ

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , ذرت , سس سفید , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت