رتتویی
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- بادمجون با پوست ۲ عدد
- کدو با پوست ۲ عدد
- گوچه فرنگی ۳ عدد
- پنیر موتزارلا ۱ پیمانه (پنیر پیتزا
- آرد ۳ ق.غ
- کره ۳۰ گرم
- شیر ۲ پیمانه
- نمک و فلفل
دستور پخت
- تمام کدو و بادمجونهاتون رو نازک با پوست حلقه حلقه کنید و دو طرفشون رو کمی سرخ کنید.
- گوجه هاتون رو هم حلقه ای نازک برش بزنید و توی یه پیرکس لا به لا مرتب بچینید.
- چیدمان این غذا مهمه. تا در آخر شکل زیبایی بهمون بده.
- یکی دو لایه بادمجون بعد وسطش گوجه و بعد کدو. اگه هویج یا .. هم داشتید ترتیبش رو رعایت کنید.
- حالا توی یه شیر جوش آرد و شیر رو ریخته و هم بزنید روی حرارت تا مثل فرنی شل تر بشه و بعد بهش کره و نمک و فلفل رو بزنید.(سس بشامل)
- بعد بریزیدش روی موادتون که توی پیرکس چیدید و روش پنیر پیتزا بدید.
- می تونید مقدار پنیر رو به دلخواه کم یا زیاد کنید.
- من از پنیر لوله ای فیلا دلفیا برای لایه آخر استفاده کردم.
- بعد هم بره توی فر از قبل گرم شده یا توی ماکرو فر.
- من ماکرو فرم رو با دکمه کانوکشن برای ۵ دقیقه گرمش کردم و بعد که ظرفم رو گذاشتم از پخت ترکیبی کانوکشن و ماکرو استفاده کردم و زمان رو ۲۰ دقیقه در نظر گرفتم.
- خودتون چک کنید که اگر زمان کم بود و روش طلایی نشده بود بهش بازم زمان بدید. یا از گریل استفاده کنید.
موارد مشابه
رولت مرغ با ژامبون و اسفناج
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر
,
تخم مرغ
,
مرغ