رتتویی

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: افطاری , شام , عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • بادمجون با پوست ۲ عدد
  • کدو با پوست ۲ عدد
  • گوچه فرنگی ۳ عدد
  • پنیر موتزارلا ۱ پیمانه (پنیر پیتزا
  • آرد ۳ ق.غ
  • کره ۳۰ گرم
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  • تمام کدو و بادمجونهاتون رو نازک با پوست حلقه حلقه کنید و دو طرفشون رو کمی سرخ کنید.
  • گوجه هاتون رو هم حلقه ای نازک برش بزنید و توی یه پیرکس لا به لا مرتب بچینید.
  • چیدمان این غذا مهمه. تا در آخر شکل زیبایی بهمون بده.
  • یکی دو لایه بادمجون بعد وسطش گوجه و بعد کدو. اگه هویج یا .. هم داشتید ترتیبش رو رعایت کنید.
  • حالا توی یه شیر جوش آرد و شیر رو ریخته و هم بزنید روی حرارت تا مثل فرنی شل تر بشه و بعد بهش کره و نمک و فلفل رو بزنید.(سس بشامل)
  • بعد بریزیدش روی موادتون که توی پیرکس چیدید و روش پنیر پیتزا بدید.
  • می تونید مقدار پنیر رو به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  • من از پنیر لوله ای فیلا دلفیا برای لایه آخر استفاده کردم.
  • بعد هم بره توی فر از قبل گرم شده یا توی ماکرو فر.
  • من ماکرو فرم رو با دکمه کانوکشن برای ۵ دقیقه گرمش کردم و بعد که ظرفم رو گذاشتم از پخت ترکیبی کانوکشن و ماکرو استفاده کردم و زمان رو ۲۰ دقیقه در نظر گرفتم.
  • خودتون چک کنید که اگر زمان کم بود و روش طلایی نشده بود بهش بازم زمان بدید. یا از گریل استفاده کنید.

موارد مشابه

رول اسفناج و تحم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پیتزا , تخم مرغ , کنجد

دستور پخت

نان تست با مایع ماکارانی و پنیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , سیر , گوشت چرخ‌کرده , نان تست

دستور پخت

رولت تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , صبحانه , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ

دستور پخت

لقمه اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , اسفناج , تخم مرغ , سرکه , ماست

دستور پخت