پیراشکی اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: افطاری , شام , عصرانه , ناهار

زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • آرد500 گرم
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع يك پيمانه
  • گشنيز200 گرم
  • آب يك پيمانه
  • نمک يك قاشق مرباخوري
  • بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين يك قاشق چايخوري
  • روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
  • اسفناج يك كيلوگرم

دستور پخت

  • آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد.
  • بيکينگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد.
  • خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.
  • اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم.
  • نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.
  • روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم.
  • سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.

موارد مشابه

رولت تن ماهی و تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , تن ماهی , جعفری , سرکه

دستور پخت

سمبوسه پنیر بچه ها

مناسب برای وعده: صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پنیر , عسل , گردو , نان لواش

دستور پخت

خوراک لانه پنهان

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

لقمه گوشتی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , گوشت

دستور پخت