تارت مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- زره تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۵۰۰ گرم
- کره ۳۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم روغن جامد)
- آب یا شیر ۲/۱ پیمانه
- نمک کمی:
- پیاز داغ ۲/۱ پیمانه
- سینه مرغ ۱ پیمانه
- رب گوجه ۱ ق س
- فلفل دلمه ای ۲/۱ پیمانه
- قارچ خرد شده ۲/۱ پیمانه
- پنیر پیتزا ۱ پیمانه
دستور پخت
- آرد را در ظرف گودی می ریزیم وسطش را گود کرده و داخل آن نمک و شیر و زرده تخم مرغ را می ریزیم و مخلوط می کنیم
- سپس کره را به اندازه های کوچک خرد کرده وسط خمیر می ریزیم کره را با نوک انگشت با خمیر مخلوط می کنیم طوریکه حالت چسبندگی پیدا کند خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و در یخچال قرار می دهیم.
- خمیر را به قطر ۲-۳ میلی متر باز می کنیم بعد قالبهای کیک یزدی را در زیر خمیر گذاشته با دست فشار می دهیم تا خمیر به شکل قالبها درآید بعد با چنگال روی خمیر چند تا سوراخ ایجاد می کنیم
- به مدت ۲۵ - ۳۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد داخل فر میگذاریم
نکته حساس در تهیه این خمیر این است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود
موارد مشابه
گراتن سیب زمینـی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
سیب زمینی
,
سیر
,
شیر
,
قارچ
رول اسفناج و تحم مرغ
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
کنجد
پیتزای قارچ و گوشت
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
خمیر پیتزا
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
گوشت چرخکرده