کبه سیب زمینی
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 7
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- سیبزمینی 1500 گرم
- گوشت چرخکرده400 گرم
- پیاز متوسط2 عدد
- قرص عصاره مرغ2 عدد
- تخم مرغ1 عدد
- کره آب شده4 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری4 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده و تفت دادهشده2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع گیاهی2 قاشق غذاخوری
- نمک ½1 قاشق مرباخوری
- ادویه مخلوط1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری
دستور پخت
- یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
- سیب زمینیها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
- سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
- داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
- قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خردشده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصارهها شور هستند).
- نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
- روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
- در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود
موارد مشابه
کوردن بلو با پنیر چدار
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
پنیر چدار
,
تخم مرغ
,
کالباس
,
مرغ
,
نشاسته ذرت