بروسکتا
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:16
زمان پخت: 0:08
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:08
موارد مورد نیاز
- نان باگت 1 عدد
- سير1 حبه
- ژامبون گوشت ورقه شده به تعداد برشهاي نان
- پنيرپيتزا200 گرم
- پيار كوچك 1 عدد
- فلفل دلمه اي كوچك1 عدد
- روغن زيتون 1/3 پيمانه
- ريحان خرد شده 2 قاشق غذا خوري
- فلفل سياه به میزان لازم
دستور پخت
- فر را از قبل 190 درجه گرم كنيد.
- سير را رنده كنيد و با روغن زيتون و ريحان مخلوط كنيد.
- نان باگت را از عرض به شكل اريب ببريد.
- روي هر قطعه نان يك قاشق از مخلوط روغن زيتون بريزيد.
- ژامبونها را روي نان بگذاريد.
- فلفل دلمه اي و پياز را خلالي خرد كنيد و روي ژامبونها بريزيد.
- در آخر فلفل سياه بزنيد و روي هر برش نان يك ورقه نسبتا ضخيم پنير بگذاريد.
موارد مشابه
پیتزا باگت
مواد مورد نیاز:
پنیر موزارلا
,
پونه
,
سبزی
,
سس کچاپ
,
مرغ
سوسیس بدون گلوتن
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
جوز هندی
,
سس سویا
,
سیر
,
گوشت
رولت پیتزا
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
ذرت
,
سوسیس
,
شیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کالباس