تورش آش

مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گوشت....................................... ۱ کیلو
  • نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
  • باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
  • تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
  • برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
  • گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
  • سیر داغ......................................... روی آش ۲بته

دستور پخت

  • گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
  • سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
  • برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
  • وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
  • گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
  • به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.

موارد مشابه

نان و پنیر و سبزی مجلسی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر , غذای سنتی , نان
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , تخم مرغ , خمیر مایه , سبزی , شکر , شیر

دستور پخت

سوپ شیر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , اسفناج , سیر , شیر , قارچ

دستور پخت

کله جوش (سمنانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک

دستور پخت

خاچاپوری

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: افطاری
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , پنیر موزارلا , تخم مرغ , خمیر مایه , کره

دستور پخت