تورش آش

مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گوشت....................................... ۱ کیلو
  • نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
  • باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
  • تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
  • برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
  • گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
  • سیر داغ......................................... روی آش ۲بته

دستور پخت

  • گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
  • سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
  • برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
  • وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
  • گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
  • به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.

موارد مشابه

برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پابریکا , سس سویا , قارچ , کلم , هویج

دستور پخت

شولی کرمانی

مناسب برای وعده: صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , جو پرک , چغندر , سیب زمینی , سیر , عدس , نخود

دستور پخت

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت

آش شولی (یزدی)

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , چغندر , سبزی , سرکه , عدس

دستور پخت