کوفته بلغور و عدس

مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

زمان کل: 2:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • عدس =يك سوم پيمانه
  • آب=2 پيمانه
  • بلغور=يك سوم پيمانه
  • روغن زيتون=3 قاشق غذاخوري
  • پياز خردشده=يك دوم بزرگ يا يك عدد متوسط
  • زيره سبز=يك دوم قاشق چايخوري
  • جعفري خردشده=3 قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل=به مقدار لازم
  • موسير و آبليمو =به مقدار دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا عدس را بشوييد، با آب درون قابلمه بريزيد و قابلمه را روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد. اگر روي آن كف كرد با قاشق بگيريد. شعله‌ آن را كم كنيد، نمك بزنيد و بگذاريد 30 دقيقه بپزد تا نرم شود. نگذاريد تمام آب عدس بخار شود.
  • حالا بلغور را درون ظرف بريزيد و به‌ آن نمك بزنيد. سپس آن را درون قابلمه عدس بريزيد. اگر آب كم است مي‌توانيد اضافه كنيد. با هم مخلوط كنيد و 30 دقيقه ديگر بگذاريد بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافي هم كم شود
  • در همين حين روغن را درون يك ظرف بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد سپس پياز را درون روغن بريزيد و 15 ـ 10 دقيقه بگذاريد تا طلايي شود. سپس زيره را درون ظرف ريخته و كمي تفت دهيد.
  • وقتي عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
  • همه مواد را درون يك كاسه بريزيد. دستان خود را كمي خيس كنيد و 5 ـ 3 دقيقه مواد را ورز دهيد. اگر مواد به دستتان مي‌چسبد كمي دست خود را خيس كنيد و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمي آب به آن اضافه كنيد. جعفري را نيز به مخلوط اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. در نهايت مواد را به صورت كوفته به اندازه‌هاي دلخواه درون ظرف چيده و با جعفري تزيين كنيد.

موارد مشابه

کوکو شیرین (مشهدی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , تخم مرغ , سیب زمینی

دستور پخت

پیراشکی سمبوسه مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ماست , مرغ

دستور پخت

خاگینه-قیقناق

مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , گردو

دستور پخت

دمپخت گوجه

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت