کله جوش (سمنانی)

مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • بامجان قلمی 5.
  • کشک نیم کیلو
  • پیاز1عدد.
  • رب گوجه فرنگی1قاشق.
  • نعنای خشک1قاشق.
  • آب نصف لیوان.
  • روغن جامد به میزان لازم.
  • نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
  • نمک نصف قاشق چایخوری.
  • زرچوبه نصف قاشق چایخوری.

دستور پخت

  • بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.
  • در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
  • داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.

موارد مشابه

دلمه کلم

دسته بندی: دیگر , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کلم , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خورش خلال بادام (کرمانشاه)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , زرشک , گوشت

دستور پخت

دلمه حلقه ای یا قالبی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پوست پرتقال , روغن زیتون , زرشک , سبزی , سرکه , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

شامی نخودچی ویژه سفره افطار

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , تخم مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت