کله جوش (سمنانی)
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- بامجان قلمی 5.
- کشک نیم کیلو
- پیاز1عدد.
- رب گوجه فرنگی1قاشق.
- نعنای خشک1قاشق.
- آب نصف لیوان.
- روغن جامد به میزان لازم.
- نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
- نمک نصف قاشق چایخوری.
- زرچوبه نصف قاشق چایخوری.
دستور پخت
- بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.
- در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
- داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.
موارد مشابه
خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
,
هویج
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج