تانتونی گوشت

دسته بندی: غذای ملل
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:0
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • نیم کیلو گوشت گوسفند یا سینه مرغ
  • دو عدد پیاز متوسط
  • گوجه فرنگی سه عدد
  • نمک و فلفل
  • فلفل قرمز پولکی و سماق
  • روغن سرخ کردنی
  • پودر آویشن یک ق چ
  • ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
  • در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

دستور پخت

  • گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خورد كرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید .
  • روی آن قارچ و فلفل دلمه ای و کرفس خرد شده را اضافه كنید و همه را با هم تفت دهید.
  • در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه كرده تفت دهید .
  • اکنون نمك و فلفل و آویشن را اضافه كرده و بعد از كمی تفت دادن اجزاه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد .
  • اکنون حرارت را خاموش كنید. پس از خنک شدن 3 الی 4 قاشق غذاخوری از مواد را وسط لواش ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیجید.

نکته : اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می‌توان یکی از غذاهای هم‌ خانواده‌ Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده‌اند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می‌شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن‌هایی هستند که لب‌ها و زبانتان را بسوزانند.

موارد مشابه

کبه برنجی

دسته بندی: غذای محلی , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جعفری , سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , لپه , نخود

دستور پخت

سوپ پیاز فرانسوی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر سوییسی , عصاره مرغ

دستور پخت

خوراک ماهی اسپانیایی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , جعفری , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , ماهی

دستور پخت

پاستای نواری

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پاستا , پنیر پارمسان , تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت