ته چین گوشت (گرمساری)
زمان کل: 3:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 2:00
موارد مورد نیاز
- گوشت تازه بره نیم کیلو
- برنج 6 پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط 1 عدد
- کشمش 100گرم
- زعفران 1 قاشق غذا خوری برای تزیین
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
- سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
- گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
- کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
- ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (4-5 کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
- یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
موارد مشابه
کلم پلو (شیرازی)
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت چرخکرده
خوراک بادمجان (خراسانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
گوجه فرنگی