ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 3:00
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 2:00

موارد مورد نیاز

  • گوشت تازه بره نیم کیلو
  • برنج 6 پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • کشمش 100گرم
  • زعفران 1 قاشق غذا خوری برای تزیین
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  • برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
  • سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
  • گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
  • کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
  • ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (4-5 کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
  • یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

موارد مشابه

کوفته هویج

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

کلم پلو (شیرازی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , برنج , سبزی , کلم قمری , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

خوراک بادمجان (خراسانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت