ته دیگ سیب زمینی

دسته بندی: پلو
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • برنج آبکش شده : 5 پیمانه

دستور پخت

  • سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  • قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.
  • حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند
  • سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.
  • با برگ ریحان و مغز تخمه آفتابگردان تزیین کنید.

موارد مشابه

سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , روغن حیوانی , شیر

دستور پخت

زیره پلو (کرمانی)

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زیره

دستور پخت

برنج مخلوط با سبزیجات و مرغ عربی

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , برنج , سیب زمینی , سیر , عدس , فلفل دلمه‌‌ای , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , مرغ , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

پلوی گل کلم

دسته بندی: پلو
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گل کلم

دستور پخت