اناربیج

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:45
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • مغزگردوى سائیده شده : ۳۵۰ گرم
  • سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع :یک کیلو
  • گوشت چرخ کرده گوساله: نیم کیلو
  • پیاز متوسط : ۱ بونه
  • رب انارترش یا آب انار یا آب غوره : به حدى که خورش ترش شود
  • نمک و فلفل و زردچوبه :_ به اندازه کافى

دستور پخت

  • مغزگردو را مثل گردوى خورشت فسنجان می سائیم تا نرم شود. سبزى ها را تمیز نموده و شسته می گذاریم تا آبش برود و بعدا ساطورى ریز خرد نموده با روغن سرخ می کنیم. پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده نموده ونمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم, آنگاه از گوشت چرخ کرده کوفته هاى کوچک , از یک گردو کوچکتر درست می کنیم.
  • سپس گردوى سائیده شده را با سه یا چهار لیوان آب و کمى زردچوبه می گذاریم با حرارت ملایم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, سپس سبزى سرخ کرده را اضافه نموده باز می گذاریم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه کوفته ها را یک یک داخل خورشت که در حال جوشیدن است می اندازیم تا خورشت ازجوش نیفتد و کوفته ها باز نشود.
  • ترشى را اضافه مىکنیم روى آتش ملایم چند جوش دیگر که زد و هنگامى که کوفته ها پخته شد و خورشت جا افتاد برمی داریم. غلظت این خورش مثل فسنجان است و باید کم آب باشد. غذا آماده است .با برنج خوشمزه می شود. نوش جان

موارد مشابه

حلوای هویج

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , هویج

دستور پخت

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت

خورش به

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , به , گوشت , لپه

دستور پخت

خورش بامیه

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بامیه , گوشت

دستور پخت