املت فرانسوی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • تخم مرغ درشت ۳عدد
  • خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
  • کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
  • ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان کافی

دستور پخت

  • مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید.
  • البته مراقب باشید که کره نسوزد.تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
  • به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
  • تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.

موارد مشابه

پیتزا یونانی

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آویشن , اسفناج , پنیر پیتزا , خمیر مایه , روغن زیتون , زیتون , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو(خوراک چینی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گردو , مرغ

دستور پخت

کوئی کاکا

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد برنج , تخم مرغ , شیر , کدو حلوایی , گردو

دستور پخت

املت نخود فرنگی

دسته بندی: املت
مناسب برای وعده: شام , صبحانه
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جعفری , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی

دستور پخت