کباب قزل آلا
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- ماهی قزل آلا ۳ عدد
- بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۵۰ گرم
- آب لیمو به مقدار كافی
- نمك و فلفل مقداری
دستور پخت
- شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
- ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
موارد مشابه
کباب سبزیجات گیاهی
دسته بندی:
کباب
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
روغن زیتون
,
زیره
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
کدو
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی
,
هویج
تارت تن ماهی
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
ذرت
,
فلفل دلمهای
,
کره