بیف استراگانوف
دسته بندی:
دیگر
زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
- ۱ عدد پياز متوسط
- ۱ قاشق سوپخوري كره
- ۱ قاشق سوپخوري روغن
- ۲۵۰ گرم قارچ
- ۱ قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
- ۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
- مواد لازم براي سس:
- ۲ قاشق سوپخوري كره
- ۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
- ۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
- سه چهارم پيمانه شير
- نمك
- فلفل
دستور پخت
- قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
- همزمان پياز خرد شده را هم در ماهيتابه ديگري سرخ كنيد.
- گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
- مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
- براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
- غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.