آش قلقل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: پیش غذا , شام

زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • سر دست گوساله 500 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • لپه باقالی 100 گرم
  • گندم پوست کنده 150 گرم
  • برنج 50 گرم
  • لوبیا قرمز 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
  • نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
  • لوبیا چشم بلبلی 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)
  • عدس 100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانید)
  • نعنا و سیر داغ
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
  • پیاز داغ
  • زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری

دستور پخت

  • برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.
  • گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.
  • گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.

موارد مشابه

آش بلغور

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , لوبیا قرمز

دستور پخت

آش گوشت و بلغور

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , عدس , کشک , گوشت , لوبیا قرمز , نخود

دستور پخت

آش عدس بلغور (سنندج)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: بلغور , سیب زمینی , عدس

دستور پخت

سوپ سرد

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: خیار , ذرت , شوید , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت