سوپ چغندر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • سه - چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه ( پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید .)
  • آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر
  • یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود .
  • برنج 5 الی 6 قاشق غ
  • کره کمی به دلخواه
  • پیاز درشت یکعدد خرد شود .نمک و فلفل به اندازه کافی
  • خامه و سبزی برای تزیین

دستور پخت

  • کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد .
  • مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود .
  • وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید .
  • کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود .
  • حال آنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید .این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد .

نکته :
بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد .

موارد مشابه

سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر پارمسان , روغن زیتون , عصاره مرغ , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آبگوشت کلم قمری

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: کلم قمری , گوشت , لوبیا سفید , نخود

دستور پخت

دیشلیق – آش دندونی تبریز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , روغن حیوانی , شیر , کشمش , گردو , گندم , نخود

دستور پخت

سوپ شیر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , اسفناج , سیر , شیر , قارچ

دستور پخت