پاستا با مرغ و سس آلفردو
دسته بندی:
پاستا و ماکارونی
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- پاستا: 500 گرم
- كره: نیم پیمانه
- سینه مرغ: 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
- جعفری: اندكی برای تزئین
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- كره: یك چهارم پیمانه
- خامه: یك پیمانه
- سیر: یك حبه (خرد شده)
- پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
- جعفری تازه: یك چهارم پیمانه (ریز شده)
دستور پخت
- در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
- در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
- همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
- پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
- سس آلفردو: كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
موارد مشابه
پاستای نواری
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پاستا
,
پنیر پارمسان
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
سیر
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده
خوراک سبزیجات با نودل
مواد مورد نیاز:
ذرت
,
زنجبیل
,
سس سویا
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کلم
,
کلم بروکلی
,
ماش
,
ماکارونی
اسپاگتی ایتالیایی
مواد مورد نیاز:
پنیر موزارلا
,
فلفل دلمهای
,
گوشت چرخکرده
,
ماکارونی