خورش قیمه یزدی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • نخود لپه‌شده 500 گرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري
  • گوشت خردشده 600 گرم
  • نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم
  • پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري

دستور پخت

  • نخودها را خيس‌كرده يك روز قبل از پخت حدود چهار الي پنج بار آب آن را عوض كرده و بعد لپه كنيد.
  • پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد، گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد.
  • نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و بعد نخود را بريزيد. پس از كمي تفت خوردن، داخل مواد آب ريخته بگذاريد تا جا بيفتد.
  • 15 دقيقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه كرده تا بوي مطبوع زعفران در غذا بپيچد. در ظرف مناسب كشيده روي آن را با پيازداغ تزئين كنيد و همراه چلوي زعفراني سرو نماييد.

موارد مشابه

آبگوشت

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , گوشت , لوبیا سفید , نخود

دستور پخت

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

قوروت (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: کشک , گردو

دستور پخت

شنیتسل ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , ماهی

دستور پخت