خورش قیمه یزدی
دسته بندی:
غذای سنتی
موارد مورد نیاز
- نخود لپهشده 500 گرم
- پياز بزرگ يك عدد
- روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري
- گوشت خردشده 600 گرم
- نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم
- پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري
دستور پخت
- نخودها را خيسكرده يك روز قبل از پخت حدود چهار الي پنج بار آب آن را عوض كرده و بعد لپه كنيد.
- پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد، گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد.
- نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و بعد نخود را بريزيد. پس از كمي تفت خوردن، داخل مواد آب ريخته بگذاريد تا جا بيفتد.
- 15 دقيقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه كرده تا بوي مطبوع زعفران در غذا بپيچد. در ظرف مناسب كشيده روي آن را با پيازداغ تزئين كنيد و همراه چلوي زعفراني سرو نماييد.
موارد مشابه
میرزا قاسمی(گیلان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
تخم مرغ
,
سیر
,
گوجه فرنگی
قوروت (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
کشک
,
گردو
شنیتسل ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی