حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • قمری : 3 تا4 عدد قمری متوسط
  • گوشت : ربع کیلو
  • ماش : 2 لیوان ماش خرده
  • برنج لنجانی : 1 لیوان
  • سبزی قمری : ( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله )
  • ادویه : نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری

دستور پخت

  • سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید
  • بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود
  • برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند
  • بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتدد
  • پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید
  • کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید

موارد مشابه

کشک کدو

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کدو , کشک , گردو , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

خورش قیمه یزدی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوشت , نخود

دستور پخت

سوپ شلغم و لبو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: چغندر , شلغم

دستور پخت

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت