رولت خرما و گردو (خاخوردو)

دسته بندی: دیگر , غذای محلی , نان
مناسب برای: افطاری , صبحانه , میان وعده

تعداد نفرات: 10

موارد مورد نیاز

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 5 قاشق غذاخوری
  • ماست: 2 و نیم قاشق غذا خوری
  • شکر: 2 فاشق عذاخوری
  • خرما: 20 عدد
  • گردو: 5 عدد
  • عسل: 2 قاشق عذاخوری
  • کنجد: به میزان لازم
  • زعفران: یک قاشق عذاخوری(حل شده در آب)

دستور پخت

  • تخم مرغ ها در یک ظرف هم زده شود تا سفیده و زده یک دست مخلوط شوند.
  • ماست به تخم مرغ اضافه و هم زده شود.
  • شکر اضافه و هم زده شود.
  • آرد اضافه شده و هم زده شود.
  • زعفران نیز اضافه شود.
  • مخلوط بدست امده در ماهی تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی ریخته شود تا دو طرف آن سرخ شود.
  • خرما را پوست کنده و با گردو های خورد شده و کنجد و عسل مخلوط می کنیم.
  • مواد را داخل سرخ شده ها ریخته و مانند رولت میپیچانیم.
  • رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش می زنیم و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز میریززیم. الان خاخوردو آماده سرو است.

موارد مشابه

مانی پلو (دامغانی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , رشته پلویی , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت

فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , سیب زمینی , نخود

دستور پخت

بورانی هویج (کردی)

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , ماست , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

پیتزا مارگریتا (صبحانه)

مناسب برای وعده: صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , تخم مرغ , خمیر پیتزا , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت