خورشت آلو اسفناج

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند نیم کیلو
  • اسفناج یک کیلو
  • آلو برقانی ۱۵۰ گرم
  • پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
  • آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت

  • گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم
  • سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم
  • اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم
  • بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

موارد مشابه

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

خورش چغاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت

خورش نازخاتون

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , سبزی , گوشت

دستور پخت

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت