خورش چاقاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت ماهيچه نيم کيلوگرم
  • نعنا و جعفری يک کيلوگرم
  • چاغاله بادوم يک کيلوگرم
  • پياز داغ سه قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را ريز خرد کرده، با پياز داغ تفت میدهيم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار ليوان آب میگذاريم بپزد.
  • سبزي خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میريزيم و بر روي حرارت ملايم میگذاريم تا خورش جا بيفتد.
  • قبل از اين‌که خورش را از روی حرارت برداريم چاقاله‌ها را شسته و به خورش اضافه میکنيم تا بپزد.
  • اين خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهيه میشود.

موارد مشابه

قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خورش مرغ و قارچ

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: قارچ , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

خورش ماست (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , مرغ

دستور پخت