فلافل ماهـی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , عصرانه

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی 500 گرم
  • نخود خیس‌خورده یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • آرد سوخاری دو سوم پیمانه

دستور پخت

  • برای تهیه‌ی این غذا، ابتدا فیله‌ی ماهی را با کمی نمک، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغ‌های آن را جدا کرده و با پیاز چرخ می‌کنیم.
  • نخود خیس‌خورده را پخته و آن را نیز چرخ کرده همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
  • سپس تخم‌مرغ و آرد سوخاری را به آن می‌افزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود می‌توانیم تخم‌مرغ دیگری را به آن اضافه کنیم.
  • در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

موارد مشابه

ماهی کبابی

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , سبزی , ماست , ماهی

دستور پخت

مرغ ترش چینی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , تخم مرغ , روغن گیاهی , سرکه , سس سویا , مرغ

دستور پخت

صندل کدو سبز

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا
مواد مورد نیاز: پنیر , ذرت , سویا , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کدو , نخود فرنگی

دستور پخت

خوراک کدو با گوشت و قارچ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , قارچ , کدو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت