فیله ماهی سوخاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:15
زمان آماده سازی: 0:45

موارد مورد نیاز

  • فیله ماهی به تعداد مورد نیاز
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱۳۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مایونز: ۱۰۰ گرم
  • سیر رنده شده:۱ حبه
  • رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری
  • آب لیموترش :۱ قاشق غذاخوری
  • گشنیز ساطوری شده:۱/۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • فیله‌های ماهی را به شکل نوارهایی به ضخامت ۲ سانتیمتر و طول ۵ سانتیمتر ببرید، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • تخم مرغ‌ها را در یک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنید تا یکدست شود، اما دقت کنید تخم‌مرغ‌ها کف نکند، سپس کمی نمک و فلفل بپاشید.
  • آرد سوخاری را در یک بشقاب گرد بریزید. فیله‌های ماهی را در مایه تخم‌مرغ زده، سپس در آرد بغلتانید. این عمل را برای هر فیله، دو تا سه بار انجام دهید.
  • روغن را در یک قابلمه یا تابه کوچک داغ کنید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی فیله‌ها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فیله را به مدت ۵ دقیقه در روغن روی شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

موارد مشابه

فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , فلفل دلمه‌‌ای , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده , نخود فرنگی

دستور پخت

عدس پلو با میگو

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , عدس , گوجه ‌فرنگی , میگو

دستور پخت

تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پاستا , پنیر چدار , شیر خشک , کالباس , کلم بروکلی

دستور پخت

مرغ برشته

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , مرغ

دستور پخت