مرغ بریان در فر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • مرغ = یک عدد درسته
  • آب غوره
  • روغن زيتون
  • نمك فلفل
  • پياز
  • فلفل دلمه
  • گوجه فرنگي

دستور پخت

  • ابتدا مرغ را شسته به مدت نيم ساعت در آب ولرم ميذاريم.با اينكار خونابه مرغ خارج ميشه.بهتره از مرغ كوچك كه چربي كمتري هم زير پوست دارن استفاده كنيد.مرغ زربال يا سبز عاليه.
  • بعد مرغ را با نمك نسبتاً زياد كاملاً آغشته كنيد و در سالاد پياز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زيتون بودار بخوابانيد.
  • بعد از يك ساعت آبغوره را اضافه كنيد. براي اينكار مرغ و سالاد را در ظرف گود ريخته و در آبغوره فراوان غرق كنيد.محشر ميشه!!!!
  • بذاريد چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهي مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بي نسيب نذارين!!!!
  • خوب حالا مرغ را در ظرف عميق مخصوص فر قرار دهيد و روي آن را با آلومينيوم فويل كاملا بپوشانيد. فر را تا دماي ٢٢٠ درجه گرم كرده و مرغ را يكساعت و نيم بدون گريل بپزيد.
  • سپس فويل را برداشته و ٢٠ دقيقه بدون فويل با دماي ٢٥٠ درجه بپزيد تا آب مرغ ته ظرف حسابي غليظ و روي مرغ برشته شود.با سليقه خود تزيين كنيد،

موارد مشابه

شامی نخودچی ویژه سفره افطار

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , تخم مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

ماهی برگر با نان تست

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , ماهی , نان تست

دستور پخت

کوئی کاکا

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد برنج , تخم مرغ , شیر , کدو حلوایی , گردو

دستور پخت

بریان (اصفهان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: دارچین , گوشت

دستور پخت