سوپ سیب‌ زمینی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:25
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:25

موارد مورد نیاز

  • سیب زمینی .................... 5/1 کیلو
  • آرد ............................. 2 قاشق غذاخوری
  • شیر ............................ 6 فنجان
  • نمک ............................ 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ......................... 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر رنده شده ...................... یک و یک چهارم پیمانه
  • خامه .............................. یک و یک سوم پیمانه
  • پیاز چه خرد شده ................ 4 ساقه
  • بیکن یا مرغ ...................... چند تکه
  • برای کاهش مقدار کالری میتوانید از خامه و شیر کم چرب استفاده کنید.

دستور پخت

  • ابتدا سیب زمینی را آب‌پز کنید.
  • بعد از اینکه آبپز شد پوست آنها را کده یکی از آنها را کناری گذاشته بقیه را پوره کنید.
  • آرد را داخل شیر جوش تفت دهید سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید طوری که یکدست شود. حدود 8 تا 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
  • به آن نمک و فلفل بزنید
  • سپس سیب زمینی پوره شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • زیر اجاق را خاموش کرده، سه چهارم پنیر را در سوپ بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را اضافه کنید.
  • سیب زمینی که از قبل نگه داشته بودید را خرد کرده همراه با بیکن یا مرغ خرد شده و پنیر باقیمانده به سوپ اضافه کنید.
  • گرم سرو کنید.

موارد مشابه

آبگوشت ماهی تن با کاری

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , برنج , خامه , سیر , کدو , گوجه ‌فرنگی , ماهی

دستور پخت

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت

آش شولی (یزدی)

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , چغندر , سبزی , سرکه , عدس

دستور پخت

سوپ کاری و کدوتنبل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تره فرنگی , خامه , سیب , سیر , کدو حلوایی

دستور پخت