پاستای بادمجان
دسته بندی:
پاستا و ماکارونی
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- بادمجان:2 عدد متوسط
- سیر :له شده 1 قاشق چای خوری
- روغن زیتون:4 قاشق غذا خوری
- نمک برای روی بادمجانها
- فلفل چیلی قرمز خرد شده:1/2 قاشق چای خوری
- خامه:1/2 پیمانه
- گوجه فرنگی خرد شده :4عدد کوچک
- ریحان خشک : 4 قاشق غذا خوری
- پنیر پارمسان:1/4 پیمانه
- فلفل سیاه تازه
دستور پخت
- بادمجان رو نازک برش بدید و نمک بپاشید روشون بزارید یک کناری به مدت نیم ساعت تا اب بندازن و تلخیشون گرفته بشه
- بعد با دستمال اشپزخانه بادمجانها رو خوب خشک کنید و باریک خردشون کنید اندازه پاستا باشه.
- داخل تابه روغن زیتون رو بریزید سیر رو اضافه کنید همراه با فلفل چیلی قرمز 30تفت بدید تا سرخ بشن
- بادمجانها رو اضافه کنید همچنین پاستا ی آبکش شده رو هم بریزید مخلوط کنید .
- گوجه فرنگی خرد شده رو هم اضافه کنید بزارید 3 دقیقه مواد با هم بپزن
- خامه رو اضافه کنید حرارت را زیاد کنید فلفل و ریحان رو هم اضافه کنید
- و در اخر پارمسان رو بریزید و مخلوط کنید
- نمک نریزید چون بادمجانها نمک دارن ... بستگی به ذائقتون داره اگر نیاز بود اضافه کنید
موارد مشابه
نودل با پنیر
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر گودا
,
زنجبیل
,
نودالیت
پاستا پنه مرغ با سس آلفردو
مواد مورد نیاز:
پاستا
,
پنیر پارمسان
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ
ماکارونی طلایی
دسته بندی:
پاستا و ماکارونی
مواد مورد نیاز:
روغن زیتون
,
سیب زمینی
,
قارچ
,
گوشت
,
ماکارونی
نودل و تخم مرغ
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
فلفل دلمهای
,
نودالیت