آبگوشت کشک (ملایر)
تعداد نفرات: 5
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم
- لپه 150 گرم
- چغندر 2 عدد متوسط
- برنج 1 پیمانه
- کشک سابیده شده 500 گرم
- پیاز 1عدد متوسط
- پیاز داغ وسیرداغ به مقدار لازم
- برشتوک 5 قاشق غذا خوری
- آب 4 لیوان
- نمک وزرد چوبه به مقدار لازم
دستور پخت
- ابتدا گوشت ,لپه و پیاز را همراه 4 لیوان اب روی اجاق گذاشته تا بپزد.
- سپس چغندر ها را به صورت حبه قندی خورد میکنیم وبه غذا اضافه مکنیم بعداز 2ساعت برنج را شسته واضافه میکنیم
- وقتی برنج هم کمی پخت به غذا برشتوک را اضافه میکنیم و یک ربع قبل از اینکه غذا را از روی اجاق برداریم کشک را اضافه میکنیم
- این غذا به خاطر چغندری که دارد مقدار خیلی کمی شیرین است اگر شیرینی چغندر کم بود یک یا دو قاشق شکر میریزم
- در اخر با پیاز داغ و سیر داغ و در صورت تمایل با نعنا داغ تزیین میکنیم .
- بر ای تهیه برشتوک کمی ارد را با روغن (ترجیحا روغن حیوانی) تفت میدهیم ودر ابگوشت میریزیم تا لعاب دار بشود
موارد مشابه
ته چین میگو
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سیب زمینی
,
شوید
,
گرد لیمو
,
گوجه فرنگی
,
میگو
املت قارچ و ژامبون
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
خامه
,
قارچ
,
کالباس
کوفته ریزه
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تخم مرغ
,
سبزی کوفته
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده