نازخاتون – غذای محلی شمالی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • بادنجان قلمی: 8 عدد
  • گوجه‌فرنگی درشت: 5 عدد
  • آب غوره: نصف لیوان
  • نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: سه قاشق سوپ‌خوری
  • گلپر: یک قاشق غذاخوری
  • آب انار: 2 لیوان

دستور پخت

  • بادنجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم.
  • در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه‌فرنگی‌ها می‌ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه‌ها را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.
  • آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می‌گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود.
  • پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می‌داریم و با گوجه‌فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می‌کنیم

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

کدو عدس

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: عدس , کدو حلوایی

دستور پخت

دو پیازه میگو (بوشهری)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , میگو

دستور پخت

برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پابریکا , سس سویا , قارچ , کلم , هویج

دستور پخت