توپی مرغ

دسته بندی: خوراک , کوکو و شامی
مناسب برای: افطاری , شام , میان وعده

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • نصف سینه مرغ
  • سیب زمینی آبپز 2عدد
  • پیاز 1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • زرشک نصف پیمانه
  • نمک ادویه به مقدار لازم

دستور پخت

  • سینه مرغ را چرخ کنید یا به شکلی که در تصویر می بینید با استفاده از ضربه چاقو از چند طرف کاملا یک دست و خمیر کنید.
  • پیاز را رنده بزنید, آب آن را جدا کرده و با نمک و ادویه به مرغ اضافه کنید و حدود نیم ساعت بگذارید بماند تا مرغ مزه دار شود.سیب زمینی را که از قبل آب پز کردید رنده بزنید (اگر کمی سفت باشه و نیم پز باشه بهتره)به مرغ اضافه کنید + زرشک را که از قبل خیس کرده اید + تخم مرغ.
  • خوب مواد را مخلوط کنید در یک ماهی تابه گود با دیواره بلند روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود به اندازه یه گردو از مواد وردارید و کاملا گردش کنید سیع کنید زرشک روی لبه بیرونی قرار نگیره و با دست جوری حالت بدین که داخل توپی ها باشه چون خیلی زود می سوزه و طعم و ظاهر بدی به غذا می ده .در روغن داغ قرار دهید کمی با فاصله باشد که با حرکت دادن ماهی تابه کاملا حرکت کرده و تمام جهاتش به یک اندازه سرخ شود.

موارد مشابه

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت

کتلت مرغ کنجدی

دسته بندی: کوکو و شامی
مناسب برای وعده: افطاری , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , جعفری , سیب زمینی , کنجد , مرغ

دستور پخت

کوردن بلو با پنیر چدار

مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , پنیر چدار , تخم مرغ , کالباس , مرغ , نشاسته ذرت

دستور پخت

سینه مرغ سوخاری تراوا

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , اسفناج , پنیر گودا , تخم مرغ , شیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت